sâmbătă, 16 iulie 2011

Paradoxul Omului

1. Omul pentru binele lui nu adtmite nici o constragere dar spre paguba lui suporta orice siluire....

2. Majoritatea institutiilor sociale vor sa mentina oamenii intr-o anumita mediocritate ca sa-i poata controla si subjuga . In felul acesta creeaza aceste sisteme de legi care omoara creativitatea si viata oamenilor prin controlul perfect al intentilor cetatenilor .

3. Oamenii isi nimicesc caracterul doar de teama de a nu atrage atentia celorlalti, si devin nulitati [ fara personalitate ] doar de frica comentarilor acestora si de "problemele" sociale pe care le-ar avea daca nu vor sa fie ca acestia renuntand la caracterul propriu .

4. Bogatii sint niste saraci imbogatiti pe spatele celor care muncesc cinstit .

5. Compromisul omului este ca : renunta la existenta pentru a exista .....

6.  A face favoruri , daruri , mita pentru a obtine ce doresti este practica oamenilor slabi si lipsiti de capacitate . In felul acesta obtin locul pe care nu il merita si evident rezultatele sint pe masura .

7. Care este cel mai bun sistem de guvernare ? Acel sistem care guverneaza prin noi nu fara noi si care in final ne invata sa ne guvernam singuri . Altfel acel sistem ne guverneaza doar sa-si umple buzunarele si aceasta e coruptie . Un sistem corect nu i-a decizi fara sa intrebe poporul , un sistem corupt isi asuma raspunderea imaginandu-si ca nu vor plati niciodata ca indivizi ei fiind un sistem .

8. Daca nu doresti sa traesti intr-un sistem corupt singura sansa e sa creezi altu cu oameni care nu tolereza minciunile si frauda de nici un fel , intr-un cuvint cu oameni de real caracter . Daca nu creezi un alt sistem vei fi sclavul celor care exista .

9. Lumea nu-ti poate darui ceea ce nu primeste de la tine , in consecinta daca vrei ceva mai bun implicate .



10. Omul e singurul "animal" care rade si plange pentru ca e singurul care difera intre ce este si ce ar trebui sa fie . Deci fi tu insuti daca vrei sa fi OM .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu